Altijd online zichtbaar zijn

Al je social media platformen bijhouden kan veel tijd kosten. Een Instagram story hier, een LinkedIn post daar, en vergeet nou niet dat filmpje op Facebook te zetten! Om de controle te behouden helpen wij je graag met het creëren en beheren van al je content. Want jij wilt toch ook niet teveel tijd besteden aan het publiceren van posts in tientallen verschillende formaten? Social media beheer biedt de oplossing.

Social media beheer

Altijd online zichtbaar zijn

Al je social media platformen bijhouden kan veel tijd kosten. Een Instagram story hier, een LinkedIn post daar, en vergeet nou niet dat filmpje op Facebook te zetten! Om de controle te behouden helpen wij je graag met het creëren en beheren van al je content. Want jij wilt toch ook niet teveel tijd besteden aan het publiceren van posts in tientallen verschillende formaten? Social media beheer biedt de oplossing.

De voordelen van social media beheer

Jouw bedrijf is online zichtbaar

Social media dient als organische reclame voor jouw onderneming. Het gebruik van onder meer Facebook, Instagram en LinkedIn dient als een uithangbord op de sociale platformen. Jij wilt toch ook online gezien worden met je bedrijf?

Je bouwt een band op met je doelgroep

Social media is de ideale plek om het gesprek met je doelgroep aan te gaan. Door creatieve en informatieve uitingen te plaatsen lok je interactie uit van je volgers. Social media is de ideale manier om een langdurige relatie met je huidige en toekomstige klantenkring op te bouwen.

Bespaar tijd voor dingen waar jij goed in bent

Jij wilt toch ook niet teveel tijd besteden aan het maken van posts in tientallen verschillende formaten? Of het nou gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of elk ander social media platform, wij staan klaar om je social media te beheren! Ben jij klaar om kostbare tijd te besparen?

Eenvoudige, duidelijke prijzen

Wij hanteren duidelijke en transparante tarieven voor onze social media beheer pakketten. Bekijk hieronder welk pakket het beste bij jouw ambities en doelen past. Liever een uitgebreid pakket? Laat het ons weten dan stellen wij een pakket op maat voor je samen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Aarzel dan niet om advies aan ons te vragen, wij helpen je graag verder!

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Hoe we te werk gaan

1.

Kennismaking

Laten we bij het begin beginnen! Door middel van een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen bij het inzetten van social media. Daarnaast kijken we naar de juiste tone of voice en stijl die bij jouw bedrijf past. Moeten er nog accounts aangemaakt worden? Wij helpen je met de start!

2.

Content aanleveren of ontwikkelen

Vervolgens lever je ons alle content aan die je al hebt liggen. Heb jij nog geen foto’s, video’s of andere content van je bedrijf? Niet getreurd! Wij bieden de optie om je te voorzien van gedesignde content waardoor jij alsnog kan opvallen op social media!

3.

Kalender ontwikkelen

Aan het begin van elke maand zullen wij een contentkalender opleveren, op deze kalender is precies te zien wanneer wij welke content plaatsen en op welk kanaal dat is. Dit zorgt ervoor dat jij van tevoren inzicht hebt op wat er komen gaat en slechts een keer een akkoord hoeft te geven om voor de gehele maand voorzien te worden van content.

4.

Goedkeuring

Keur jij de contentkalender goed? Of zie je het toch niet helemaal zitten? Wij staan altijd open voor feedback. Door vooraf goedkeuring voor de posts te vragen ontstaan er geen onduidelijkheden over de te plaatsen posts.

5.

Plaatsen

Yes! Je bent het helemaal eens met wat wij gaan plaatsen op jouw sociale kanalen. Wat je nu te doen staat? Sit back and relax! Wij regelen de rest en plaatsen de content op tijd en op de juiste kanalen.

6.

Live

Nu jouw social media uitingen live staan beheren wij jouw kanalen. Komen er reacties binnen van jouw volgers? Wij staan elke werkdag klaar om vragen te beantwoorden en complimentjes te waarderen! Zo ontstaat er een goede verhouding met jouw volgers.

7.

Berichten boosten

Wil je meer interactie met je berichten? Dan bieden wij de optie aan om deze te boosten op een nauwkeurig geselecteerde doelgroep. Wij targeten de doelgroepen die het beste bij jouw bedrijf passen en zorgen ervoor dat jouw content gezien wordt!

8.

Rapportage

De maand is voorbij, we reflecteren op de resultaten door je een rapportage te sturen. In deze rapportage zie jij welke uitingen het best gepresteerd hebben en waar nog winst te behalen valt. Deze statistieken bieden de basis voor onze optimalisatie om de volgende maand nog beter te knallen!

Veelgestelde vragen

Wat als er gereageerd wordt op mijn content?

Tof! Er wordt gereageerd op de content die wij geplaatst hebben via jouw bedrijfsaccount, wat nu? Wij spreken van tevoren af welke tone of voice er gebruikt wordt naar potentiële klanten en volgers van de accounts. Hierdoor kunnen wij zelf zo snel mogelijk reageren op vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Dit doen wij op een nauwkeurige manier waardoor de social media pagina actief en professioneel overkomt. Mochten we zelf geen antwoord kunnen geven op een vraag? Dan proberen wij zo snel mogelijk te schakelen om tot een goede reactie te komen.

De maand is voorbij, en nu?

Op naar de volgende succesvolle maand! Maar niet voordat wij gereflecteerd hebben op de resultaten van de afgelopen maand. Wij houden de statistieken op social media nauwkeurig bij waardoor we goed inzicht verkrijgen in hoe onze content scoort. Wordt het bereik groter door het plaatsen van video’s? Of reageert de doelgroep eerder op een poll? Door het maken van een overzichtelijke rapportage reflecteren we op de resultaten om zo de content verder te optimaliseren. 

Ik heb een vraag over mijn social media, wie helpt mij?

Wanneer je kiest voor social media beheer krijg je een vast contactpersoon toegewezen. Deze staat klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Geen vraag is te gek!

Wat gaan jullie posten op mijn kanalen?

Aan het begin van elke maand zullen wij een contentkalender laten zien, op deze kalender is precies te zien wanneer wij welke content plaatsen op welk kanaal. Dit zorgt ervoor dat jij van tevoren inzicht hebt op wat er komen gaat en slechts één keer een akkoord hoeft te geven om voor de gehele maand voorzien te worden van content.

Kan ik mijn social media accounts nog wel gebruiken wanneer ik ze uit handen geef?

Uiteraard! Je blijft de beheerder van jouw social media accounts en kan deze ten allen tijden gebruiken. Wil je graag zelf iets posten? Dan raden we je aan om dit eerst even met je contactpersoon te overleggen, deze kan advies geven over wat wel en niet scoort op jouw sociale kanalen.

Ik wil mijn pakket opzeggen, wat nu?

Je kan natuurlijk altijd je pakket bij ons opzeggen. Wij hanteren hiervoor een opzegtermijn van één maand. Je kunt je pakket opzeggen bij je toegewezen contactpersoon, deze zal je verder begeleiden in het beëindiging proces.

Laten we samenwerken

Zie jij een samenwerking met ons zitten? Of ben je simpelweg opzoek naar meer informatie? Fijn! Wij komen graag met je in contact om te bespreken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Kom anders eens langs op ons kantoor in Purmerend!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid